OM OSS

"Trivium"


Ordet er latin og betyr «de tre måtene», eller «de tre veiene». For oss er dette hovedområdene vi har valgt å satse på som er smådyr, hest, og reproduksjon. Dette er også de hovedområdene stifteren veterinær Mona Johanson brenner for mest innenfor veterinærfaget og dannet grunnlaget for etableringen av "Trivium".


Vi er en kjedeuavhengig bedrift med 2 lokasjoner, en på Veum i Fredrikstad, og en i Skiptvet. I Fredrikstad har vi fasiliteter for behandling av smådyr og hest, samt basseng for hundesvømming og i Skiptvet har vi også fasiliteter for behandling av smådyr og hest, men i tilegg semin lab og fasiliteter for å drive stutteri drift i sesongen.


Våre verdier

  • Kvalitet: Vi fokuserer på å tilby høykvalitets veterinærtjenester som et fullgodt alternativ til det som utføres hos de store dyresykehusene og kjedeklinikker.


  • Profesjonalitet og kompetanse: Vårt team av erfarne veterinærer har et sterk engasjement for dyrevelferd og fokus på å gi dine kjæledyr den beste omsorgen og behandlingen. Vi har alltid fokus på å utvikle og utvide vår kunnskap og kompetanse for å tilby de beste tjenestene til våre kunder.


  • Åpenhet og ærlighet: Vi vil alltid være åpne og ærlige omkring behandlingen av dine kjæledyr og vil gi deg all den informasjonen du trenger for å ta informerte beslutninger.


  • Personlig oppfølging: Som en uavhengig dyreklinikk vil vi alltid ha fokus på personlig oppfølging og relasjonsbygging med våre kunder og deres kjæledyr. Vi ønsker å skape en varm og koselig atmosfære i våre lokaler, slik at både dyr og eiere føler seg velkomne og ivaretatt.

 

VÅRE VETERINÆRER

Mona Johanson

Veterinærutdannet i Budapest og Norge.

Vært på utveksling i Sør-Afrika og Australia under utdannelsen.

Veiledet i Sør-Afrika av professor Johan Nöthling, ved Pretoria University, som er en av verdens fremste innen smådyrsreproduksjon.


I Australia fikk hun anledning til å jobbe med reproduksjonsspesialist Angus McKinnon i Goldburn Valley.

I 2017 flyttet hun hjem igjen til Norge og i 2018 flyttet hun inn på Spetalen Gård sammen med samboeren og etablerte

da Trivium as i 2021.


• Mona er entusiastisk og engasjert i sitt arbeid, hennes interesseområder er reproduksjon, fødselshjelp, akutt medisin og akutt kirurgi.

Leyla Støa

Utdannet veterinær fra Norges Veterinær-høyskole i 2007, og har etter studiene jobbet ved ulike smådyrklinikker på Østlandet og i Sverige. Har bred kompetanse og etterutdanningskurs innen tannbehandlinger, bløtvevskirurgi, halhetsutredninger mm.

Videreutdannet seg innen veterinær osteopati og akupunktur, og praktisert dette de siste 11 årene på hest og hund. Medlem av EVSO (European Veterinary SocietyforOsteopathy).


•Spesielle interesseområder er sportsmedisin, bevegelsesapparatet på hund og kirurgi. Holder for tiden på med etterutdanning innen Ortopedi, leddkirugi og utfører også ultralyd av muskel-/seneskader.

Marit Kvamme

Ferdig utdannet veterinær sommeren 2019. Marit er utdannet vedThe University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice.

Etter endt studie har Marit jobbet som kombipraktiserende i Hardanger før hun flyttet til Sarpsborg i 2021 og startet hos oss 2022.


•Marit har stor interesse for tannhelse og rehabilitering. På kort tid har hun vist at hun er en viktig del av teamet.


Marit er for tiden ute i svangerskaps permisjon.


MathildeVÅRE DYREPLEIERE OG ASSISTENTER

Cathrine Slang

Veterinær Assistent


Cathrine har jobbet 12 år som Veterinærassistent.Hun har videreutdannelse innen tenner og anestesi på smådyr.Er den som bidrar med tannrøntgen og monitorering av dyrene som ligger i narkose.


•Cathrine har et stort fokus på at våre pasienter får rett oppfølging ved klinikken.


Cecilie Olsen

Dyrepleier

Lise Gressløs

Klinikkassistent

RESEPSJON OG ADMINISTRASJON

Jeanett Jensen

Resepsjonist

John Tilley

Adm/Faktura